Deze ervaringsgerichte, verbindende dag, bekend van de TV-docu “Over de streep”, wordt op de Heerlijckyt aangeboden specifiek voor het bedrijfsleven.

Er wordt gewerkt rond het motiveren en weer samenbrengen van mensen, rond openheid & verbinding, het stoppen van pest-gedrag en disconnectie, het maken van een nieuw begin,... Hierna staan mensen terug hand in hand met de neuzen in dezelfde richting! 

Als je graag wil groeien en ontdekken, als je graag écht jezelf wil zijn met ruimte voor ieders eigen verwachtingen en inbreng is dit de geschikte workshop voor jou, je collega’s en/of je bedrijf.  Ideaal ook bij (re-) organisaties, als teambuilding of als (pedagogische) studiedag.

Ook als je een contact-intensief beroep hebt; opvoeder, leidinggevende, hulpverlener, coach, leerkracht, en/of ouder bent van een jongere… of helemaal niet maar je voelt je wel aangesproken, voel je dan zeker welkom! Deze workshop staat open voor iedereen, vanaf 18 jaar.

 

‘This is how we change the world!’
Oprah Winfrey over het Challenge day-concept

Als je graag wil groeien en ontdekken, als je graag écht jezelf wil zijn met ruimte voor ieders eigen verwachtingen en inbreng is dit de geschikte workshop voor jou, je collega's en/of je bedrijf. 

*Ook als je een contact-intensief beroep hebt; opvoeder, leidinggevende, hulpverlener, coach, leerkracht, en/of ouder bent van een jongere… of helemaal niet maar je voelt je wel aangesproken, voel je dan zeker welkom! Deze workshop staat open voor iedereen, vanaf 18 jaar.