Onze meerkeuzemaatschappij maakt het er voor vele jonge mensen niet makkelijker op om het juiste pad te vinden. Welke studiekeuze is geschikt? Welke richting kiezen qua werk en hoe jezelf niet verliezen in de veelheid aan mogelijkheden om geen eindeloze student of vroegtijdige burn-outer te worden?


Daarom organiseert de Heerlijckyt deze zomer : 

Zelf In Zicht
Een 5-daags zomerprogramma voor jong volwassenen tussen 20 en 30 jaar onder begeleiding van Bert Cools, een gedreven levens-leraar met een brede en vernieuwende kijk op mens-zijn in al zijn aspecten.

Tijdens deze dagen krijgen we tijd om stil te staan bij ons zelf. We worden bewuster van wie we zijn en wat onze unieke en kostbare bijdrage is aan dit leven en aan onze maatschappij. Door ervaringsgerichte oefeningen, zelfonderzoek, systemisch opstellingswerk en een waaier aan info heb je na deze week een groter inzicht in de mechanismen van het leven, je eigen inhoud en een diepere voeling met wie je echt bent. De eerstvolgende stappen in het waarmaken van jouw dromen en passies kunnen vol vertrouwen gezet worden!

  

 

 

 

voor jongeren tussen 20 en 30 jaar 
Als je je aangesproken voelt maar net niet binnen de leeftijdscatorgerie valt aarzel dan niet om ons te contacteren!