Huur de Heerlijckyt - mét cateringpartner

Je kan de Heerlijckyt volledig en exclusief, of gedeeltelijk huren. Dit kan voor 24u (zaterdag 12u - zondag 12u) of voor een heel weekend (van vrijdagavond tot zondagavond). De kamers krijg je er sowieso bij. Voor de invulling en verdere organisatie van het feest zorg je zelf, samen met je cateraar. Ieder arrangement heeft andere behoeften. Dit bespreken we tijdens een intakegesprek.

Schoonzicht en Inzicht - Heerlijcke gîtes

Aan de rand van het Kasteeldomein vind je de gîtes Inzicht (14 personen) en Schoonzicht (10 personen). Deze kan je huren voor een heel weekend, en in vakantieperiodes ook voor een week of midweek. Beide gîtes hebben naast 5 slaapkamers ook een eigen keuken, eethoek, salon met open haard en terras. Meer info vind je hier.

Kasteelverblijf - met heerlijcke keuken

Voor groepen, verenigingen, en families vanaf 10 personen. Wij zorgen voor heerlijcke maaltijden, versnaperingen en alle comfort op maat. Je kan genieten van de ruimtes in het kasteel en van de 23ha natuur. Contacteer ons en wij maken een offerte voor je op.

Te Gast bij de Heeren van Betz - op vrijdagavonden

Zin in een heerlijck moment om met collega's de week af te sluiten, of met vrienden het weekend te beginnen? Op vaste vrijdagavonden stellen we het kasteel, terras bij de vijver en 23ha natuur voor je open. Met een all-in formule met aperitief, uitgebreid buffet met dessert, en overnachting met ontbijt, kan je zalig genieten en lekker lang uitslapen in een eeuwenoud kasteel. Eerstkomende data vind je hier.

Een overzicht van alle formules met prijzen vind je hier