Tijdens deze 3daagse intensive word je de kans en de ruimte geboden om je te verbinden met je eigen kracht, en je te verzoenen met je eigen verleden. Je leert hoe je je relaties kan verdiepen en hoe je aan de slag kunt gaan met je schaduw: je verborgen remmingen, verlangens en talenten. Je ervaart hoe je je gekoesterd en veilig omhuld kunt voelen, op een manier die je voorheen niet voor mogelijk hield. Deze intensive is een beloftevolle reis die je doet kennismaken met de volle, rijke en diepe essentie van je eigen mens-zijn.

De kwaliteit van ons welbevinden, onze veerkracht en onze zingeving in het leven is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van onze relaties. Het belang hiervan wordt vaak onderschat, en tegelijk vormen deze relaties vaak de kern van onze grootste kwetsuren, remmingen, verlangens of verwachtingen. Tijdens de Heart Intelligence Intensive leren we omgaan met deze emotioneel-energetische cocktail, ook wel ‘het leven’ genoemd...

 

 

“Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart.”
_ Confucius

Voor wie zichzelf durft te zien in de ander. Dit is voor jou:

- wanneer je al enige tijd met jezelf op weg bent en je klaar voelt om het relationele aspect van je ontwikkeling en groei in je leven te integreren.  

- wanneer jij je vaak geraakt, gekwetst of in de verdediging voelt. Wanneer traumatische ervaring of gevoelens uit het verleden je in de weg blijven staan om het leven écht te kunnen vertrouwen.

- wanneer je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, je overbelast voelt, je behoefte hebt aan vertraging, rust en thuiskomen bij jezelf.

- wanneer je merkt dat er zich ongemerkt een muur heeft gevormd tussen jou en de ander, en je in een gevoelloze of verdoofde staat bent beland.

- wanneer jij je emotioneel-energetisch spectrum wil verruimen, voller in het leven wil staan, je mogelijkheden wil uitbreiden en authentieke liefde wil ervaren, op een niveau dat je op dit moment niet eens kan vatten.

- wanneer je merkt dat je leven enkel nog draait om werken, familie en kinderen. Maar hoe zit het met JOUW dromen, JOUW leven en JOUW essentie?

 

 Ervaringen van deelnemers

“Deze retraite gaf me een welverdiende pauze in de vaak overweldigende rush van het dagelijkse leven, door mij de mogelijkheid te geven me opnieuw te verbinden met mezelf, en dit op de allerdiepste en belangrijkste manier.”

“Dit is aan den lijve ontdekken wat de kracht van kwetsbaarheid is!”

(Deelnemers retraite Nov. 2015)