Yoga bestaat in vele vormen, en deze vorm is er eentje die teruggaat naar de basis. Kundalini Yoga wordt ook wel ‘Yoga van het Bewustzijn’ genoemd. Hier gaat het immers niet enkel om het verkrijgen van een soepel lichaam, of het bekomen van ontspanning. 

Het gaat erom jezelf te ervaren als mens in zijn héle totaliteit, als spiritueel wezen, om te durven kijken in de diepste krochten van je ziel en heelheid te ervaren in dat - ogenschijnlijk - gefragmenteerde zelf.

Dit is bij de Yoga bij uitstek voor Authentieke Mensen, voor mensen die gezond, dynamisch en creatief willen zijn. Voor zij die stevig in het leven willen staan met een open hart, ongeremde intuïtie en een goede dosis gezond verstand. 

Naast dynamische yoga, relaxatie, pranayama en meditatie, gaan we ook leren over andere aspecten van Yoga en duiken we dieper in onszelf om te leren ervaren wat onze bron is van waarden en geluk.

 

 

Dit is bij de Yoga bij uitstek voor Authentieke Mensen, voor mensen die gezond, dynamisch en creatief willen zijn. Voor zij die stevig in het leven willen staan met een open hart, ongeremde intuïtie en een goede dosis gezond verstan